Joanie Deerenberg

Ik doe mee met de Beregoeie Reis

Ik doe met de Beregoeie Reis om deze 2 prachtige beren uit Oekraïne weer een beerwaardig leven te geven in het Berenbos in Rhenen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Bears in Mind en daarmee de beren te helpen. Steun jij mij? Doneer dan, dank je wel!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/10/2021
05:50

Thijs

Bekijk alle

Bears in Mind zet haar kennis, expertise en financiële middelen in voor de bescherming van beren in het wild, en beren in gevangenschap. De stichting werkt samen met overheden en lokale organisaties aan projecten op het gebied van natuurbescherming, welzijn, educatie en voorlichting. Door het probleem bij de bron en duurzaam aan te pakken ontstaat er uiteindelijk een wereld waarin mens en beer harmonieus samenleven. Stichting Bears in Mind Grebbeweg 111 3911 AV Rhenen KVK Utrecht 41186102